I en test av kaldrøkt røykelaks på dagbladet.no mat desember 2015, ble røykelaks produsert for Coast Seafood kåret som beste produkt.

Foto: Dagbladet.no

Vi er svært stolte av å få " best i test " for økologisk kaldrøkt laks som vi produserer for Coast Seafood. 

 

Tekst fra artikkelen:

Coast - seafood økologisk

Denne debio-godkjente økolgiske, røkte laksen ser noe tynn, blek og anemisk ut. Den lukter ikke så mye heller, men det den mangler på aroma, tar den igjen på smak. 

- Her kom endelig den gode fiskesmaken ordentlig frem! 

Dette er også den røkelaksen med best saltbalanse. Den har god tekstur, er fin å tygge på, men skal vi trekke for noe blir også denne litt for feit i munnen. 

Den lyse fargen skyldes, ifølge pakken, at den er lys i fargen, da laksen kun har fått økologisk fargestoff. Det kan vi leve med. Ikke minst fordi den var så god. 

Best i test - Terninkgast 5.

http://www.dagbladet.no/2015/12/11/tema/mat/matsiden/test/samletest/42351714/