Sotra Fiskeindustri AS fører ett stort utvalg av produkter

Vi har 4 produksjonsavdelinger. Slakteri, Frysepakking, Filet og Røkeri.

Fordelen å ha alle samlet på et sted er at du som kunde kan være sikker på at kun det ferskeste råstoff benyttes til filet og røkeri. Med vår post rigor produksjon tar det ca 1 til 2 timer til fisken er pakket som ferdig filet og kan leveres til kunder eller vårt eget røkeri.

SLAKTERI og frysepakking

Ved slakteri og Frysepakkeavdeling produserer vi fersk og frossen laks og ørret. Med 6 ventemerder kan vi fordele fisken på en god måte for å sikre både kvalitet og fiskevelferd. Fra fisken blir pumpet inn og til den ligger ferdig i kasse eller stativ til innfrysning tar det kun 1 til 2 time

FILET 

Sotra Fiskeindustri leverer fersk og frossen filet av høyeste kvalitet. Vi har top moderne fasiliteter med moderne filet og trimmemaskiner.  Prosessen er nesten 100 % automatisert og dette gjør at vi kan beholde konstant høg kvalitet og mat trygghet.

Filet TrimGuide

Nyttig info

Allergen: 

Vi bruker ingen allergener utenom laks i seg selv. 

Oppskrifter:

Godfisk.no finner du mange gode oppskrifter for laks og fisk generelt.

Fakta  om  Laks:

Er det noe du lurer på om laks ? Hva spiser laks, transport, oppdrett osv.  Laksefakta.no eller Laks.no

RØYKERI

Våre røkelaks produkter, markedsført globalt under varemerket Sotra Seafood AS. Vi har eksportert våre røykelaks produkter over hele verden siden tidlig 80 – tal. Tradisjonell smak med moderne produksjon er det som kjennetegner våre røykte produkter.