Sotra Fiskeindustri AS fører ett stort utvalg av produkter.

Vi har 4 produksjonsavdelinger. Slakteri, Frysepakking, Filet og Røkeri.

Fordelen å ha alle samlet på et sted er at du som kunde kan være sikker på at kun det ferskeste råstoff benyttes til filet og røkeri. Med vår post rigor produksjon tar det ca 1 til 2 timer til fisken er pakket som ferdig filet og kan leveres til kunder eller vårt eget røkeri.

Slakteri og Frysepakking Filet avdeling Røykeri avdeling

Ved slakteri og Frysepakkeavdeling produserer vi fersk og frossen laks og ørret.

Med 6 ventemerder kan vi fordele fisken på en god måte for å sikre både kvalitet og fiskehelse.

Fra fisken blir pumpet inn og til den ligger ferdig i kasse eller stativ til innfrysning tar det kun 1 til 2 timer. 

Sotra Fiskeindustri leverer fersk og frossen filet av høyeste kvalitet.

Vi har top moderne fasiliteter med moderne filet og trimmemaskiner. 

Prosessen er nesten 100 % automatisert og dette gjør at vi kan beholde konstant høg kvalitet og mat trygghet.

Våre røkelaks produkter, markedsført globalt under varemerket Sotra Seafood AS.

Vi har eksportert våre røykelaks produkter over hele verden siden tidlig 80 – tal.

Tradisjonell smak med moderne produksjon er det som kjennetegner våre røykte produkter.