• Kvalitet

Kvalitet

Sotra Fiskeindustri AS er og skal videre forbindes med høy kvalitet og stor fokus på mattrygghet. Dette sikrer vi med et godt utviklet kvalitestsystem som er bygget opp etter mange år med interne revisjoner, sertifiseringer, god dialog med myndigheter, samarbeidspartnere og ikkje minst revisjoner og besøk av våre kunder.  

Opplever du noen av våre produkter ikke har den kvalitet du forventer, er du velkommen til å kontakte oss. Men du.. kontakt oss gjerne om du ønsker å gi oss ros også, dette motiverer oss til å bli enda bedre.

I vår rolle som leverandør vil vi kunne vise sporbarhet og dokumentasjon for alle våre leverte produkter. Dette utføres i dag med en blanding av dokumentasjon og digitalisert informasjon. 

Fiskevelferd

Vår kvalitetsavdeling jobber fortløpende med å øke kompetanse og forståelse innenfor fiskehelse og fiskevelferd og har daglig fokus på dette.

 

Ta kontakt om du ønsker sertifikat tilsendt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.