Slakteri

Ved slakteri og Frysepakkeavdeling produserer vi fersk og frossen laks og ørret. Med 6 ventemerder kan vi fordele fisken på en god måte for å sikre både kvalitet og fiskevelferd. Fra fisken blir pumpet inn og til den ligger ferdig i kasse eller stativ til innfrysning tar det kun 1 til 2 time

Filet og MAP

Sotra Fiskeindustri leverer fersk og frossen filet av høyeste kvalitet. Vi har top moderne fasiliteter med moderne filet og trimmemaskiner. Prosessen er nesten 100 % automatisert og dette gjør at vi kan beholde konstant høg kvalitet og mat trygghet

Røykeri

Våre røkelaks produkter, markedsført globalt under varemerket Sotra Seafood AS. Vi har eksportert våre røykelaks produkter over hele verden siden tidlig 80 – tal. Tradisjonell smak med moderne produksjon er det som kjennetegner våre røykte produkter. 

  • Røykelaks
  • Slakteri
  • Middag laks
  • Middag laks 2

Nyttig info

Allergen: 

Vi bruker ingen allergener direkte på våre produkter eller direkte i produksjonsmiljøet utenom laks i seg selv. Enkelte produkter kan ha sauser innpakket i små plastposer som kan inneholder allergener. Les mer om Allergi mot fisk og skalldyr på denen siden... 

Oppskrifter:

På   Godfisk.no  finner du mange gode oppskrifter for laks og fisk generelt.

Fakta  om  Laks:

Er det noe du lurer på om laks ? Hva spiser laks, transport, oppdrett osv.  Laksefakta.no eller Laks.no

Vårt Røkeri har mottatt flere priser i Norges mesterskapet i røykelaks og gravet laks som arrangeres på Aqua Nor Messa i Trondheim

2021 - Sølv Kaldrøkt laks

2021 - Gull Gravet laks

2011 - Gull Kaldrøkt

2013 - Gull Gravet laks

2013 - Bronse Kaldrøkt laks

2015 - Bronse Kaldrøkt Ørret

2015 - Bronse Gravet Laks