
Slakteri
Ved slakteri og Frysepakkeavdeling produserer vi fersk og frossen laks og ørret. Med 6 ventemerder kan vi fordele fisken på en god måte for å sikre både kvalitet og fiskevelferd. Fra fisken blir pumpet inn og til den ligger ferdig i kasse eller stativ til innfrysning tar det kun 1 til 2 time

Filet og MAP
Sotra Fiskeindustri leverer fersk og frossen filet av høyeste kvalitet. Vi har top moderne fasiliteter med moderne filet og trimmemaskiner. Prosessen er nesten 100 % automatisert og dette gjør at vi kan beholde konstant høg kvalitet og mat trygghet

Røykeri
Våre røkelaks produkter, markedsført globalt under varemerket Sotra Seafood AS. Vi har eksportert våre røykelaks produkter over hele verden siden tidlig 80 – tal. Tradisjonell smak med moderne produksjon er det som kjennetegner våre røykte produkter.

Nyttig info
Allergen:
Vi bruker ingen allergener direkte på våre produkter eller direkte i produksjonsmiljøet utenom laks i seg selv. Enkelte produkter kan ha sauser innpakket i små plastposer som kan inneholder allergener. Les mer om Allergi mot fisk og skalldyr på denen siden...
Oppskrifter:
På Godfisk.no finner du mange gode oppskrifter for laks og fisk generelt.
Fakta om Laks:
Er det noe du lurer på om laks ? Hva spiser laks, transport, oppdrett osv. Laksefakta.no eller Laks.no
Vårt Røkeri har mottatt flere priser i Norges mesterskapet i røykelaks og gravet laks som arrangeres på Aqua Nor Messa i Trondheim 2021 - Sølv Kaldrøkt laks 2021 - Gull Gravet laks 2011 - Gull Kaldrøkt 2013 - Gull Gravet laks 2013 - Bronse Kaldrøkt laks 2015 - Bronse Kaldrøkt Ørret 2015 - Bronse Gravet Laks |