Kvalitet
Forpliktelse til Utmerkelse i alle ledd

Forpliktelse til utmerkelse i alle ledd

Vi forplikter oss til at kvalitet og miljø blir ivaretatt i alle ledd av vår produksjon. Vår dedikasjon til kvalitet og miljøansvar sikrer at kundene våre mottar den fineste sjømaten, samtidig som vi bevare havene og ressursene våre for kommende generasjoner.

Kvalitetssikring

Sotra Fiskeindustri pakker og foredler fisk utelukkende fra oppdrettere som er godkjent av Mattilsynet, noe som garanterer konsekvent høye sanitære standarder.

Alle våre kvalitetssystemer er basert på HACCP- Prinsipper. Vi er stolte over våre sertifiseringer og kan nevne bl.a. Global G.A.P-sertifisering, ASC, og DEBIO. Slakteriet vårt er også BRC- godkjent.

Ernæring og ansvar

Sjømat er ikke bare en lavkarbon-proteinkilde, men også rik på essensielle næringsstoffer som omega-3 og vitamin-D.

Vi tar vårt ansvar for havet og dets liv seriøst, og sørger for at fisken blir oppdrettet i godkjente merder i rene, klare vann.

Miljøpåvirkning

Sotra Fiskeindustri jobber aktivt for å å opprettholde en bærekraftig drift og minimalisere vår miljøavtrykk.

Vår tilnærming er allsidig, med kontinuerlig overvåking av vår verdikjede, og initiativer for å redusere karbonutslipp fra transport er sentralt. Et av våre tiltak er installeringen av en sub-chiller. Denne teknologien senker temperaturen på fisken før pakking, noe som reduserer behovet for is og sikrer optimale temperaturer under transport.

Videre er vi dedikert til utnyttelse av hele fisken. Ingenting skal gå til spille, og i samarbeid med Biomega og andre kunder blir restråstoffene våre brukt til å produsere proteinrike produkter for mennesker og dyr. Denne sirkulære økonomitilnærmingen er et viktig skritt i vår forpliktelse til bærekraft.

Vi er stolte av å kunne bidra til et mer bærekraftig sjømatmarked og ser frem til å fortsette dette viktige arbeidet. Miljøpåvirkning:

Kompetanse

Våre ansatte har høy kompetanse innenfor våre avdelinger, fra pakkeri, filet, røykeri og MAP – men også våre teknisk, renhold, kvalitet, administrasjon og biprodukt avdelinger.

Vi legger til rette for at våre ansatte får tilstrekkelig opplæring og innføring av hygiene/kvalitet innenfor sine avdelinger. Våre ansatte er kjernen til vår suksess, og vi er stolte over dedikasjonen og utviklingen vi opplever.

Flere av våre ansatte har også tatt fagbrev i sjømatproduksjon og tekniske fag som igjen bidrar til ytterligere innsikt.

Personvern innstillinger
Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personvernpreferansene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen av besøk på nettstedet. Les mer

Vår nettside bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjepartstjenester. Bestem personvernpreferanser og/eller godta vår bruk av informasjonskapsler.