Produksjon
Med en årlig totalkapasitet på 30.000 tonn er vårt pakkeri et viktig ledd i verdikjeden for å bringe Laks og ørret fram til forbrukere i hele verden.

Pakkeri

Med en årlig totalkapasitet på 30.000 tonn er vårt pakkeri et viktig ledd i verdikjeden for å bringe Laks og ørret fram til forbrukere i hele verden.

Pakkeriet håndterer et bredt spekter av behov og situasjoner. Hver type håndteres med skreddersydde prosedyrer for å sikre best mulig kvalitet og behandling. Vi sorterer etter kvalitetene superior, ordinær og produksjonsfisk.

Kvalitet er sentralt i vårt arbeid. Fra det øyeblikket vi mottar fisken, til det punktet den forlater våre fasiliteter, er hver prosess designet for å bevare og fremheve fiskenes naturlige kvaliteter. Uavhengig av om det gjelder fisk for lufttransport, landtransport, eller frysing, ivaretar våre pakkeprosesser fiskens kvalitet, tekstur og smak.

Vi er stolte over å pakke fisk for de mange lakseoppdretterne langs kysten vår. På Sotra Fiskeindustri er vi dedikert til å tilby den beste servicen til alle våre kunder, og vi er alltid klare til å møte de unike behovene til hver enkelt.

Mottak

Vi er i stand til å håndtere både levende, bløgget og sløyd fisk. Hver med sine unike prosesser og rutiner for å sikre optimal behandling og kvalitet.

Vårt anlegg er designet for å oppfylle strenge hygieniske standarder, med spesielle rengjørings- og desinfiseringsrutiner for å forhindre spredning av Infeksiøs lakseanemi (ILA).

0

Årlig kapasitet

0

Bløgget fisk pr skift

0

Totalt i merd

0

Spesialoppdrag (2022)

Bløgget fisk

I tillegg til slakt av levende fisk, har SFI etablert et mottak for bløgget fisk. Her har vi opparbeidet oss verdifull kompetanse og kan slakte ca. 21 000+ pr. skift. Ta kontakt for mer informasjon.

Spesialoppdrag

Gjennom lang erfaring for mottak av laks og ørret utfører vi også spesialoppdrag. Vi strekker oss langt for å bistå oppdrettere i nødsituasjoner, og vår dedikasjon går utover ordinær slakting. Dette illustrer vår fleksibilitet og forpliktelse til fiskevelferd.

Levende fisk

Ventemerdene har en totalkapasitet på 450 tonn rund fisk. I tillegg kan vi motta levende fisk direkte fra brønnbåt, noe som gir oss ytterligere fleksibilitet i vår operasjon.
I tillegg er vi rigget for å kunne ta imot levende fisk fra brønnbåt, sanitærslakt.

Sortering

Vi sorterer fisk etter gjeldene standarder og har stor fokus på å sikre oppdretters verdier i våre prosesser.

På Sotra Fiskeindustri er vi stolte av å tilby disse varierte tjenestene. Vår proaktive tilnærming til mottak sikrer at vi kan håndtere en rekke forskjellige scenarier og behov, samtidig som vi opprettholder vår høye standard for kvalitet og sikkerhet.

Drevet av et sterkt engasjement for kontinuerlig forbedring og innovasjon, ser vi frem til å bringe disse forbedringene til våre kunder og partnere.

Har du behov for slakting?

Vårt slakteri har god kapasitet, med en produksjonskalender som gjelder noen måneder fremover i tid. Ta kontakt med produksjonsleder, eller kontakt oss på epost, så hjelper vi deg med å finne ledig tidspunkt.

Personvern innstillinger
Når du besøker nettstedet vårt, kan det lagre informasjon gjennom nettleseren din fra spesifikke tjenester, vanligvis i form av informasjonskapsler. Her kan du endre personvernpreferansene dine. Det er verdt å merke seg at blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan påvirke opplevelsen av besøk på nettstedet. Les mer

Vår nettside bruker informasjonskapsler, hovedsakelig fra tredjepartstjenester. Bestem personvernpreferanser og/eller godta vår bruk av informasjonskapsler.