Om oss
Sotra Fiskeindustri AS er et slakteri med en unik geografisk posisjon som gjør at vi kan motta fisk fra Sogn i nord til Rogaland i sør. Over fire tiår har vi bygget opp grundig kompetanse som strekker seg fra mottak og slakt, helt frem spiseklare produkter. Dette gir oss en unik kompetanse om laks og ørret.
Vi slakter og pakker sjømat av høy kvalitet til kunder i hele Norge, USA, Europa, Australia og Asia
Vår idylliske beliggenhet på Sotra, omgitt av vakker natur, gir oss direkte tilgang til ferske råvarer og nærhet til havet. Dette, kombinert med vår evne til å håndtere hele prosessen fra slakt til produksjon av spiseklare produkter, gjør oss unike.
Fleksibilitet er en integrert del av vår daglige drift, da vi operer i et dynamisk og skiftende miljø. Sotra Fiskeindustri er klar for å håndtere et bredt spekter av krav, samt sortering av kvalitet på fisken.
Gjennom årene har vi vokst og utviklet oss, og i 2021 ble vi en del av sjømatkonsernet Coast Seafood. Vi jobber hver dag for å opprettholde vår arv og tradisjon, samtidig som vi kontinuerlig fornyer og innoverer. Sotra Fiskeindustri står for en perfekt blanding av lokal arv, global rekkevidde, og et sterkt fokus på fremtiden.
Vision & Verdier
Sotra Fiskeindustri og Coast har et sett med verdier. Disse er viktige for oss, og en del av vår identitet. Med en solid lokal forankring og et proaktivt perspektiv på verden, er våre verdier en felles plattform for alle som jobber i et Coast selskap.
Mottak
Vi er i stand til å håndtere både levende, og sløyd fisk, hver med sine unike prosesser og rutiner for å sikre optimal behandling og kvalitet.
Produksjon
Med en årlig total kapasitet på 25,000 tonn, er pakkeri vårt et viktig ledd i verdikjeda.